Kita Hidup Sementara Jadi Apa Salahnya Berkawan-Kawan

Monday, 4 March 2013

Gambar Bangkok - Day 3

Entri kali ni pun aku just bagi gambar-gambar trip Bangkok aku pada hari ketiga. Untuk cerita yang detail boleh ke SINI dan SINI.

sarapan dulu baru boleh jalan.dah macam lunch.hehe

sup ni terbaek!

masjid kawasan Ramkamheng

pengangkutan air untuk ke seberang sungai

bersama operator



kuih apa aku tak tahu nama dia.tapi macam buat dari tepung beras.Halal


ada persembahan. tapi dah habis dah.

budak ni pun wat show.berdarah mulut tu.




aneka pulut.

topi tu yang cantek

bangunan yang menarik

berniaga atas sampan je.

bersama en. gajah.

beli sikit cenderamata

dah penat shopping.time tu melantak apa yang dah di beli tadi

ABC yang special.

tengah buat aiskrim ni

tadaaaa.aiskrim yang bergulung.unik kan


ini budak suka sangat binatang.

aneka topi.mesti beli kalau pegi Bangkok.sebab panas

sapa nak buai tido bawah poko ada banyak kat sini.

gambar di monumen berusia 400 tahun

bersama abg romsee

candid moment

dah nak balik baru la nak posing


jalan balik

3 buah monumen berusia 400 tahun

No comments: