Kita Hidup Sementara Jadi Apa Salahnya Berkawan-Kawan

Sunday, 3 March 2013

Gambar bangkok - Day 2

Entri ini aku hanya update gambar beserta caption sikit2. Kalau rasa nak cerita lebih detail boleh ke SINI.

ni hotel aku

kalau malam meriah ni

aku mintak die pose untuk aku


tepi jalan menuju ke chatuchak market

polis yang stylo

map chatuchak market

macam-macam ada


selipar ni murah sangat 


beli borong dapat murah

kawasan dalaman

nasib baik jumpa restoran halal

syurga wanita



harga boleh runding lagi

cantik-cantik kan

comel-comel dan murah-murah

sambil beli baju sambil belajar cakap thai

dah penat jalan, rehat kat pasaraya sejukkan badan

live performance by JB

penghibur jalanan






aiskrim ini sangat sedap!!!



lagi restoran muslim dalam kawasan chatuchak market



dah cakap kan syurga wanita.beli kasut lagi.

unik and handmade


brape ramai manusia pegi ka sana

sawadikappp

gi siam paragon pulak

kenang-kenangan

sakit sangat ni

kat Malaysia takleh ke nak buat camni?

tangga yang stylo

anjing butang


bersama kuda kayu


ready to go!

speeding 

dah lapar sangat malam ni.Mak Yah restoran 

gambar kenangan sebelum balik di Mak Yah restoran


No comments: