Kita Hidup Sementara Jadi Apa Salahnya Berkawan-Kawan

Friday, 26 August 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri

salam semua. di kesempatan yang ade ni. aku nak ucapakan selamat hari raya aidilfitri kepada korang semua. semoga bergembira di hari raya nanti dan jaga keselamatan diri dan harta benda. tahun ni aku rasa nak buat kelainan. slalu aku buat kad raya. pastu aku tag kawan2 kat kad tu. tapi tahun ni ubah ckit. aku buat stop motion video.. hehe..lain kan..simple je..nak wat yang complicated kang lame plak korang nak hadap video tu.. apepun korang layan jela ...




1 comment:

Hariz said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin Daripada weblog profhariz.com :)