Kita Hidup Sementara Jadi Apa Salahnya Berkawan-Kawan

Saturday, 19 November 2011

Gadget impian Aku


Salam semua. entry aku kali ni simple je. nampak itu gambar di atas? itulah gadget impian aku. kenapa aku nak sangat iPad 2 tu? mesti korang nak tau apa yang best sangat dengan iPad 2 tu. ada apa dengan iPad 2 tu. tapi dalam entry ni aku taknak cite pasal spefikasi iPad 2 tu. tapi aku nak share pasal betapa perlunya aku mempunyai iPad 2. orait. sebab-sebabnya adalah:
  1. sebab aku nak isi dengan gambar-gambar atau lebih senang cakap sebagai portfolio bergerak aku. sebab senang kalau aku nk pergi jumpa dengan bakal customer aku. aku kan fotografer. hiks.
  2. boleh jadi organizer aku. simpan segala tarikh-tarikh penting terutamanya yang berkaitan dengan customer aku. sebab aku ni pelupa. haha. =)
  3. aku nak main game angry bird dengan seronoknya. asik main dalam pc je. takde feel orang cakap. gune mouse. nak jugak gune jari telunjuk. weeee.
  4. sebab aku nak iPad 2 yang kaler putih. bagi matching dengan BB n MacBook aku yang dah sediakala putih. oppss. patutnya semua la gune Apple kan? tapi nak buat camne. aku lebih suka BB dari iPhone. eh. salah topik plak.
  5. aku nak rasa ambil gambar or video guna iPad 2. sebab aku tengok orang-orang yang penah gune iPad 2. macam best je. nak guna buat shoot gambar orang kawen boleh tak? hehe
  6. mungkin ini sebab yang last kenapa iPad 2 menjadi gadget impian aku. sebab aku dah lama menyimpan perasaan untuk memiliknya. korang bayangkan la. kalau gi mane-mane shopping kompleks. 1st mesti aku nak cari Machines Outlets. mesti nak try main iPad 2 kejap pun jadilah. hehe
orait. aku rasa cukuplah untuk stakat tu. dan kenapa aku tulis entry ni pepagi baru bangun tido ialah kerana aku adalah salah seorang peserta untuk cabaran contest gadget impian anjuran denaihati.com. ni lah first time aku masuk contest camni. harap-harap la boleh menang. nak tolong aku menang? senang je. "LIKE" entry ni banyak-banyak. mintak tolong kawan-kawan korang "LIKE" dan comment kat entry ni. nak tweet pun boleh tolong aku gak tweet je. or Google+ pun ade. pendek kata macam-macam ada!! all teh best ya..

Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak SitiRakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak


13 comments:

Myra Jay said...

GOOD LUCK!!!

Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

Myra Jay said...

GOOD LUCK!!!

Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

Myra Jay said...

smoga berjaya

Myra Jay said...

smoga berjaya

Myra Jay said...

teruskan usaha

Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

Zie Fauzi said...

semoga berjaya.... dh klik button

Sari said...

dah klik2 smua
gudluck jugaks
http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html
tq :D

SYaMiLa said...

semoga berjaya

Ariff Shah said...

singgah jap...

kakyong said...

datang mberi sokongan...RT dah

jom support kakyong
http://www.kakyong.com/2011/11/gadget-impian-kakyongdotcom.html

n@n@ said...

dh like fb, rt, g+ and komen

gud luck

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

Fauzie Jasmani said...

Dh vote..Like, G+1, RT & komen..Good Luck! tolg gak yer.. http://eiz1004.upprofits.com/samsung-galaxy-note-sebaga-gadjet-impianku/

kakyong said...

singgah RT di hari terakhir